Openingsdrukte, aandacht en kleurplaten

Een druk bezochte opening is mooi, en erg gezellig! Maar met het mini-college over aandacht en het lezen van kunst van Agmar vers in het geheugen aandachtig de expositie bekijken is best lastig als nog zo’n 100 mensen dat proberen te doen.

 

 

 

 

Veel mensen willen daarom nog een keer komen kijken, dat kan nog tot en met zondag 29 oktober.  Kom je van ver, bel dan even met Borg Ewsum of er niet toevallig een activititeit is waardoor je de expositie niet (goed) kan bekijken. Het lukt ze momenteel niet om de agenda op hun website bij te werken. (Foto’s van de drukte zijn er dankzij Saskia Jeulink;)

Agmar’s minicollege is hier te lezen, en ligt ook geprint (in een map) in de expositieruimte.

In het cafégedeelte is de hele middag heel geconcentreerd gekleurd door jong en oud. Onze zelfgemaakte kleurplaten zijn ongewoon, maar niet lastig, er zijn er al heel wat ingeleverd voor de kleurwedstrijd. Ook zin in een borduurwerk-kleurplaat, een foto-kleurplaat of een diorama-kleurplaat? klik hieronder op de plaatjes en print ze zelf. Mail een goeie foto of scan naar ons met je gegevens (ook je leeftijd) en je doet mee met de wedstrijd.  Of neem de tijd bij Ewsum en kleur ze daar in, daar liggen ze ook, er zijn ook potloden en puntenslijpers.

Na de expositieperiode, begin november dan maken we de prijswinnaars bekend!


Kleurplaat Janna

Kleurplaat Jan Alwin

Kleurplaat miriam