Twee sites!

Vorige week is de site van vertaler Jan Bert Kanon online gegaan. Het is elke keer weer leuk om een ‘eigen’ logo en gemaakte foto’s op te zien gaan in een site, niet alleen voor de opdrachtgever, ook voor ons!

Een site die we gebouwd hebben met een bestaand logo, is die van Andrea Lagro, www.bureaulagro.nl. Die gaat dit pinksterweekend online.

Verder zijn we druk met een folder, enveloppen & mappen, een logo, een geboortekaartje, een site, foto’s voor die site.. en hebben we ook nog een workshop pinholefotografie gegeven in Stedum. Met zeven mensen en kinderen in een badkamerdoka op zolder, met dit weer, is warm! Maar het resultaat is super, alle foto’s zijn min of meer gelukt. Soms iets te donker of iets te licht, maar er staat van alles op!

kanonsite

een stukje JohnKanon.nl