Expositie pinhole fotografie

Wij zijn heel content met de expositie die tot eind 2019 bij de Stichting Oude Groninger Kerken te zien is. We hebben veel nieuwe foto’s mogen maken van stichtingskerken, en ook onze Epi Ecclesiae serie mooi mogen afdrukken voor deze gelegenheid.
De nieuwste foto in deze serie, Westerwijtwerd, 2019, 3.4, wordt op dit moment geprint door FotoLoek en zal er binnenkort ook te zien zijn. 

De SOGK huist in de Remonstrantse kerk in de Coehoornsingel in Groningen, vlak bij het Groninger Museum. De expositie is te vinden in de BLOB, de moderne aanbouw van de kerk. Tijdens kantooruren kun je hier aanbellen en zeggen dat je de foto’s wilt bekijken. Op de eerste drie verdiepingen van het trappenhuis zijn onze nieuwe kleurenfoto’s te zien, en op de vierde verdieping zwartwit foto’s en de gebruikte pinhole camera’s. Als je de lift pakt dan mis je de foto’s op de trappen.. 😉

In het najaar organiseren we nog een informele bijeenkomst omdat er nog geen echte opening is geweest. Houd deze site of de Studio Stedum facebookpagina daarvoor in de gaten.

Tags: