Grafische vormgeving

Drukwerk vormgeven doen we heel graag. We houden namelijk van papier en inkt. En boeken. En een uithangbord aan een gevel zien hangen geeft ons meer voldoening dan browsen door een website. Dus websites doen we niet meer. Websites zijn ook nooit af, kijk maar naar deze site.. 😉

Toch zie je op deze pagina geen voorbeelden van de boeken die we maakten, of een foto van dat stijlvolle uithangbord met smeedwerk in art deco stijl door een smederij uit de buurt gemaakt. Dat is omdat er eigenlijk nooit iemand op deze pagina kijkt. Nieuwe opdrachtgevers krijgen we altijd via via. Maar ben jij benieuwd wat we gemaakt hebben, vul dan in het zoekvlakje ‘visitekaartje’ in. Of ‘huisstijl’, of ‘boek’. Of klik net boven het zoekvlakje op ‘vormgeving’.

We denken ook graag mee over hoe je je verhaal het beste kan vertellen.
En we vinden meedenken over websites wel leuk, en kunnen dat ook goed door onze ervaring en opleiding in marketing en vormgeving van communicatie. Maar je loopt het risico dat we je een folder proberen aan te praten, of een ansichtkaartenserie, of een kalender..

Een proefschrift (over product evolutie van onder andere gloeilampen) met glow in the dark inkt op de omslag!