Privacy

Wie zijn wij

studio-stedum.nl is een website van:

Janna Bathoorn en Jan Alwin de Jong
Hoofdstraat 2, 9921 PB Stedum

Ons website-adres is: https://www.studio-stedum.nl/

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiervoor wordt alleen uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres verzameld. De gegevens voor deze nieuwsbrief bewaren wij totdat u aangeeft dat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen of totdat wij ons bedrijf beëindigen.

Via de contactpagina kunt u ons een mailbericht sturen. Wij bewaren mail tot zeven jaar nadat wij ons bedrijf beëindigen.
Wij registreren uw IP-adres om onze site te kunnen beveiligen tegen geautomatiseerde aanvallen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten) Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als wanneer u deze andere website bezoekt.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Opslag, bescherming en duur

Uw gegevens worden opgeslagen in onze financiële administratie; in ons e-mailprogramma, onze agenda’s en in ons nieuwsbriefprogramma. Deze programma’s zijn beschermd met een password/username en het netwerk wordt beschermd door een firewall. De website is beveiligd tegen inbreuk en hacking. Onze telefoons en tablet synchroniseren met deze gegevens. Ook deze zijn beschermd met een inlogcode.
Wij bewaren de IP-adressen voor de beveiliging van de site maximaal twee jaar.
Verleent u ons een opdracht dan moet de factuur die wij na afloop sturen wettelijk 7 jaar bewaard worden.

Fotografie en beelden

Toestemming: door het verlenen van een opdracht geeft u ons toestemming de ontwerpen en foto’s die wij in dit kader maken, te gebruiken op onze website en sociale media.

Indien u om redenen van privacy of copyright bezwaar heeft tegen een bepaald beeld op onze website, wordt u verzocht dat kenbaar te maken.

Uitvoering van een opdracht: in het kader van de uitvoering van uw opdracht is het noodzakelijk dat wij relevante gegevens en beelden opslaan.

Portretrecht

Door het verlenen van een opdracht geeft de opdrachtgever toestemming deze beelden op te slaan. De opdrachtgever is ook verantwoordelijk voor het verkrijgen van toestemming van gefotografeerde personen.

Inzien, aanpassen en wijzigen gegevens

Neem voor het inzien van persoonlijke data, verwijderen van persoonlijke data en alle andere privacy gerelateerde zaken contact op met ons per mail: info@studio-stedum.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onder aan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Verwerkersovereenkomsten

Onze nieuwsbrieven worden verzonden vanuit Mailchimp. Hieronder een link naar hun Privacy Policy.
Mailchimp is een nieuwsbriefvoorziening waarvoor uw naam en mailadres zijn opgeslagen bij Mailchimp. Bij elke verzonden nieuwsbrief wordt de mogelijkheid geboden om u uit te schrijven (unsubscribe) en u kunt ons natuurlijk ook vragen om dit voor u te doen: info@studio-stedum.nl.

Meer over het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp leest u op de volgende websites:.
https://mailchimp.com/legal/privacy/
https://mailchimp.com/legal/terms/

Aanvullende informatie

Wij registeren alle datalekken. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wij ontvangen geen data van derde partijen.
Wij nemen geen geautomatiseerde besluiten en doen geen profilering van gebruikersdata.
Wij delen uw informatie niet met andere partijen tenzij u daartoe opdracht geeft.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die u ondervindt door gebruik van uw gegevens dat plaatsvindt zonder onze toestemming.